ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Extensions Eyelash
Μέθοδος One by One (τρίχα - τρίχα)

Η μέθοδος αυτή ονομάζετε έτσι γιατί πάνω σε μια υγιή φυσική τρίχα τοποθετείται με απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.
Με την One by One επιτυγχάνουμε να δώσουμε ένα όμορφο φυσικό αποτέλεσμα αλλά παράλληλα να φαίνονται πιο πυκνές και μεγάλες οι βλεφαρίδες.
Οι extension Lash διαρκούν έως 60 ημέρες εξαρτάται πάντα από το προσωπικό κύκλο ανάπτυξης βλεφαρίδας ανά άτομο. Για να εξασφαλίσετε την άψογη εμφάνιση, προτείνετε η πραγματοποίηση τακτικής συμπλήρωσης κάθε 2 - 4 εβδομάδες περίπου. 
Για να μην υπάρχει γρήγορη μείωση αποτελέσματος των extensions, θα πρέπει να μην χρησιμοποιούνται καλλυντικά προϊόντα με ελαιώδη ουσίες και η χρήση μη ειδικής μάσκαρας!

Lash Lift
To Lash Lift είναι θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης των βλεφαρίδων.
Τις δικές σασ φυσικές βλεφαρίδες τις ανασηκώνουμε και τις βάφουμε στην απόχρωση που επιθυμείτε σαν να φοράτε μάσκαρα, χωρίς προσθήκη extension. Στο τέλος της διαδικασίας εφαρμόζεται κερατίνη όπου θρέφει βαθιά την βλεφαρίδα.
Με το Lash Lift επιτυγχάνουμε να μην εφαρμόζουμε καθημερινά μάσκαρα οπότε η βλεφαρίδα ξεκουράζεται από την καθημερινή χρήση της.
- Διαρκεί 4 - 8 εβδομάδες.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα.
- Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.
- Μετά την εφαρμογή δεν υπάρχει συντήρηση.