Περιποιηθείτε το πρόσωπό σας ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, τις ανάγκες του, την ηλικία σας.

 

1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ : Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος απομακρύνει το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, ώστε να έχουμε ένα φωτεινό και καθαρό δέρμα. Απαραίτητη περιποίηση για κάθε δέρμα. 
 (εφαρμογή 1 φορά τον μήνα, διάρκειας 60΄)


2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ  : Ενυδατώστε το δέρμα σας για να του προσφέρετε την υγρασία που χρειάζεται ώστε να διατηρείται πάντα δροσερό και υγειές.
(εφαρμογή 1-2  φορές την εβδομάδα)


3. ΣΥΣΦΙΞΗ  : Διατηρήστε το δέρμα σας πάντα σφριγηλό, ζωντανό, χωρίς χαλάρωση και ρυτίδες. Εφαρμόζονται κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας και RF σκοπός του οποίου είναι η ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
(εφαρμογή 1 φορά την εβδομάδα για 10 επισκέψεις.)


4. ΛΕΥΚΑΝΣΗ  : Με κατάλληλα καλλυντικά και την βοήθεια μηχανημάτων, βοηθούμε το δέρμα μας να φωτιστεί, να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, να ανανεωθεί με σκοπό να λάμψει και να τονωθεί. 
(εφαρμογή 1 φορά την εβδομάδα, διάρκειας 60΄)


5. ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ  :  Σκοπός μας είναι η λείανση των ρυτίδων και η επαναφορά της νεανικής εμφάνισης του δέρματος. Το δέρμα ενυδατώνεται, τονώνεται και φωτίζεται.                                                                           
(εφαρμογή 1 φορά την εβδομάδα, διάρκειας 60΄)


6. ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ-ΠΑΝΑΔΕΣ  :  Με ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αισθητικής (διαμάντι) κάνουμε ένα μηχανικό peeling απομακρύνοντας  τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος με σκοπό να φτάσουμε στις πιο βαθιές στοιβάδες του, αναγκάζοντας έτσι τους ιστούς να παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο και να εξαλείψουμε τις δυσχρωμίες του δέρματος (πανάδες), τις ρυτίδες και τις ουλές (σημάδια ακμής).                      
(εφαρμογή 1 φορά την εβδομάδα, διάρκειας 60΄)


7. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ  : Μια ολοκληρωμένη περιποίηση ματιών με καλλυντικά προϊόντα και μασάζ θα προσφέρει ξεκούραση στην γύρω περιοχή, απομάκρυνση του οιδήματος, εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και ήπια εξαφάνιση των μικρών ρυτίδων.   
(εφαρμογή 1-2 φορές την εβδομάδα, διάρκειας 30΄)


8. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΜΗΣ-ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  :  Η περιποίηση ενός δέρματος με ακμή είναι αναγκαία. Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε το δέρμα από το σμήγμα, να ρυθμίσουμε την έκκριση της λιπαρότητας με τα σωστά καλλυντικά προϊόντα. 
(εφαρμογή 1 φορά την εβδομάδα, διάρκειας 60΄)