Υπηρσιές σώματος σας χαρίζουν αυτό που ζητάτε!

1.
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ -  ΣΥΣΦΙΞΗ  : Στο κέντρο μας υπάρχουν πολλές περιποιήσεις σώματος όπου με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων , μηχανημάτων, μασάζ θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε, να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα, να κάνετε σύσφιξη. Η ταυτόχρονη ισορροπημένη διατροφή που πρέπει να κάνετε, μαζί με την δική μας αισθητική βοήθεια θα σας κάνει να δείτε άμεσα αποτελέσματα.


2. PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ  :  Σκοπός μας είναι να αποβάλλουμε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να αναπνεύσει ξανά το δέρμα μας, να χαλαρώσουμε και να νοιώσουμε ευεξία. 
( εφαρμογή 1 φορά τον μήνα, διάρκειας 30΄ )


3.CAVITATION – ΥΠΕΡΗΧΟΙ  :  ( Σπηλαίωση ) Μια από τις πιο σύγχρονες περιποιήσεις σώματος με σκοπό την μείωση πόντων, απαλλαγή από το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και με την σωστή διατροφή επιτυγχάνουμε ένα σωστό και γρήγορο αδυνάτισμα. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής. 


4. ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  :  Είναι μια μέθοδος παθητικής γυμναστικής, ασφαλής για την μείωση πόντων, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη, την παροχέτευση των τοξινών μέσω της λέμφου.


5. ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ  :  Χαλαρώστε, αισθανθείτε ευεξία με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα χαλαρωτικού μασάζ με αιθέρια έλαια – spa. 


6. ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  :  Αποβάλλουμε δια μέσω της λέμφου τις τοξίνες, το οίδημα και την κατακράτηση υγρών. Έτσι επιτυγχάνουμε την μείωση της κυτταρίτιδας και την εξάλειψη της « φλούδας πορτοκαλιού »